Contact

Over ons

Your Yacht, Our Concern

Stel je voor dat je droomt van een luxe motorjacht, een uniek meesterwerk dat volledig op maat is gemaakt voor jouw visie van perfectie. Bij Alves Yacht Management maken we deze dromen werkelijkheid. Onze toewijding aan kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid maakt ons de nummer één keuze voor iedereen die op zoek is naar een uitzonderlijke jachtervaring.

Onze diensten zijn veelomvattend, variërend van verkoop en nieuwbouw tot renovatie en field services. Hoewel elektro onze specialiteit is, deinzen we niet terug voor uitdagingen in andere vakgebieden. Elk luxe motorjacht dat we aanraken, wordt een uniek kunstwerk op zich, want in de Nederlandse jachtbouw is custom built de norm – geen twee boten zijn ooit hetzelfde.

Wat ons onderscheidt, is ons directe contact met jou, onze gewaardeerde klant. We zijn flexibel, klaar om aan jouw wensen te voldoen en, indien nodig, schakelen we de expertise in van professionals. Daarnaast onderhouden we nauwe relaties met vooraanstaande jachtmakelaars om ervoor te zorgen dat we altijd de meest geschikte oplossingen bieden.

Bij Alves Yacht Management is onze missie om jou te ondersteunen gedurende het gehele bouwproces van jouw luxe motorjacht, zodat jij onbezorgd kunt varen en maximaal comfort aan boord kunt ervaren. Elk detail wordt met liefde en precisie behandeld, omdat jouw droom ons werk is. Welkom aan boord van een wereld waar luxe en perfectie samenkomen.

Alves Yacht Management

Aaron Alves richtte het bedrijf op in 2023, gedreven door zijn passie voor elektrotechniek en mechatronica, maar vooral door een diepgewortelde liefde voor jachten die al in zijn jeugd begon. Tijdens vakanties keek hij bewonderend naar imposante jachten en zijn opa nam hem mee het water op in zijn eigen boot. Van daaruit groeide zijn fascinatie voor de wereld van de jachtbouw.

Onze expertise hebben we verder ontwikkeld bij gerenommeerde bedrijven als Vanquish Yachts en Alewijnse, waar we aan diverse prestigieuze projecten hebben gewerkt voor veeleisende klanten. Een bijzonder hoogtepunt was onze samenwerking met Koning Yachts, waar we het allereerste project, de ‘DK43’, tot leven hebben gebracht.

Bij Alves Yacht Management streven we altijd naar ongeëvenaarde kwaliteit, vakmanschap en innovatie. Onze toewijding aan jouw jachtproject is onze hoogste prioriteit. Dit weerspiegelt zich in onze slogan: ‘Your yacht, our concern.’ We zien ernaar uit om jouw dromen om te zetten in prachtige, op maat gemaakte realiteiten op het water.