Contact

Projecten

Fairline squadron 58

We hebben met succes een reeks belangrijke upgrades voltooid aan de Fairline Squadron 58 Yacht. We hebben airconditioning geïnstalleerd in de eigenaarscabine en salon, nieuwe 230V-stopcontacten toegevoegd en het AC-distributiepaneel aangepast voor meer efficiëntie. Het dashboard is vernieuwd en er is een extra marifoon geïnstalleerd. We hebben ook een nieuwe waterpomp en waterontharder geplaatst voor een betrouwbare watervoorziening. Tot slot hebben we de machinekamer voorzien van energiezuinige LED-verlichting. Wij zijn trots op het succesvol afronden van dit project.

Vanquish Yachts – Een Team dat Elk Detail Aanpakte

Bij Vanquish Yachts heb ik waardevolle ervaring opgedaan als monteur in loondienst, terwijl ik samenwerkte aan verschillende modellen, variërend van de 45ft tot aan de 58ft. Met toewijding en enthousiasme heb ik deel uitgemaakt van een hecht team, waar we hard hebben gewerkt. Toen het casco arriveerde, nam ons team de verantwoordelijkheid op zich om de volledige afbouw te verzorgen, waaronder elektrische systemen, motormontage, AC/DC-systemen, Empribus-systemen en navigatiesystemen. Veelzijdigheid was hier cruciaal; we stonden altijd klaar om te helpen waar nodig, om ervoor te zorgen dat het jacht op tijd en in perfecte staat aan de eigenaar werd geleverd.

Tendr Yachts – Een Frisse Wind voor de Tendr 27

Bij Tendr Yachts hebben we een refit uitgevoerd voor een klant, met als hoogtepunt het transformeren van de Tendr 27. We hebben een nieuwe zwemtrap geïnstalleerd en het dashboard voorzien van nieuwe klokken en meters. Daarnaast hebben we de gashandel ook vervangen om ervoor te zorgen dat de tender optimaal presteert. Na deze aanpassingen hebben we een grondige proefvaart uitgevoerd en de commissioning voltooid om te garanderen dat alles perfect werkt. Bovendien staan we goed in contact met het verkoopteam om u de beste deal te kunnen bezorgen.

Bij Alves Yacht Management zijn we trots op onze veelzijdigheid en toewijding aan elk project dat we aangaan. Elk van deze projecten vertegenwoordigt een uniek avontuur in de wereld van jachtbouw, en we kijken ernaar uit om nog veel meer successen te behalen in de toekomst.

De Koning – Pionierswerk met de ‘DK43’

Bij De Koning Yachts hebben we de eer gehad om het allereerste project, de ‘DK43’, te bouwen. Dit prachtige jacht vaart momenteel in Miami, USA. Onze taken omvatten de volledige afbouw, proefvaarten en commissioning. Een project dat ons vakmanschap en toewijding benadrukt.

Alewijnse – Field Service Expertise op Verschillende Fronten

Onze ervaring met field service bracht ons naar diverse uitdagende projecten, waaronder een refit van het jacht ‘Juliet’ bij Royal Huisman. Hier hebben we in dienst van Alewijnse uitgebreide elektronische installaties vervangen en hierbij een berg aan ervaring opgedaan.