Contact

Een Nieuw Hoofdstuk: Het My Infinite Jest Project

Home – Blog post

Introductie:

Bij Alves Yacht Management is elke dag een nieuw avontuur, en vandaag willen we jullie meenemen naar een bijzonder project dat ons hart sneller doet kloppen: het My Infinite Jest superyacht. Met een lengte van 75 meter is dit meesterwerk van techniek en luxe een symbool van vakmanschap en innovatie. Onze missie? Het vervangen van het Alarm Monitoring and Control System (AMCS) in samenwerking met Alewijnse, en dat doen we ter plaatse in het prachtige Vilanova i la Geltrú, gelegen op slechts 30 kilometer onder Barcelona. De komende 8 weken staan volledig in het teken van dit buitengewone project.

Een Samenwerking met Alewijnse:

Bij Alves Yacht Management geloven we in het bundelen van expertise om uitzonderlijke resultaten te behalen. Daarom zijn we enthousiast om samen te werken met Alewijnse, een bedrijf dat bekend staat om zijn technische excellentie. Het My Infinite Jest project is een testament van onze gezamenlijke toewijding aan perfectie. Samen hebben we één doel voor ogen: dit superyacht naar nieuwe hoogten brengen.

De Uitdaging van AMCS Vervangen:

Het hart van elk jacht is zijn controle- en monitoringsysteem, en bij een superyacht als My Infinite Jest is dit niet anders. Het vervangen van het Alarm Monitoring and Control System is een technische uitdaging van formaat. Het systeem moet niet alleen voldoen aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid en efficiëntie, maar ook naadloos integreren met het luxueuze interieur en de geavanceerde technologie aan boord.

Locatie: Vilanova i la Geltrú, Spanje:

Ons team bevindt zich momenteel in het pittoreske Vilanova i la Geltrú, een prachtige kustplaats aan de Middellandse Zee. Hier, onder de Spaanse zon, zullen we de komende 8 weken doorbrengen. Terwijl we werken aan het My Infinite Jest project, krijgen we de kans om te genieten van de warme gastvrijheid van de lokale bevolking en de schoonheid van de omgeving.

Onze Toewijding:

Bij Alves Yacht Management is elk project een kans om onze toewijding aan kwaliteit en perfectie te tonen. Het My Infinite Jest project is geen uitzondering. We zijn vastberaden om dit superyacht te voorzien van een Alarm Monitoring and Control System dat voldoet aan de hoogste normen van efficiëntie en veiligheid. Ons team werkt met passie en expertise om dit doel te bereiken.

Volg Ons Avontuur:

Wil je ons volgen op onze reis terwijl we werken aan het My Infinite Jest project? Blijf op de hoogte van onze avonturen, uitdagingen en successen via onze sociale mediakanalen en nieuwsupdates op onze website. We kunnen niet wachten om jullie mee te nemen op deze opwindende reis.

Bij Alves Yacht Management is geen uitdaging te groot, en geen detail te klein. My Infinite Jest is een nieuw hoofdstuk in ons verhaal, en we zijn er klaar voor.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn